Unieke 3 paards trailer

leverbaar in 12 uitvoeringen
Lees Meer...

Over Thiel

Thiel: de specialist in polyester paardentrailers!

Al sinds de jaren '80 bouwt de firma Thiel in Pfullendorf (Zuid Duitsland) paardentrailers. Trailers die zich door een creatief design en hun hoge afwerkingsniveau onderscheiden. De naam Thiel staat borg voor een jarenlange ervaring in polyester bouw én kwaliteit. Thiel is één van de vooraanstaande fabrikanten van volpolyester paardentrailers in Duitsland en exporteert deze producten wereldwijd. Het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van de verschillende modellen en individuele onderdelen,  vinden compleet plaats in Pfullendorf.

Hier vindt ook de mallen- en modellenbouw, de metaal- en polyesterverwerking én de gehele assemblage en eindcontrole plaats. Door de concentratie van deze werkzaamheden op één locatie kunnen we kosten besparen en de hoge kwaliteit waarborgen. Testprocedures en materiaalkeuzes tijdens de ontwikkelingsfase zorgen er voor dat de hoge kwaliteitsstandaard bereikt en behouden blijft. Een groot aantal accessoires en de veelomvattende standaard uitrusting dragen bij aan het hoge comfort van Thiel paardentrailers.

Doordat de verkoop en het onderhoud, voor een groot deel van Zuid Duitsland, eveneens vanuit Pfullendorf plaats vindt, is er dagelijks contact met de klant/eindgebruiker en worden wensen en eisen snel opgepakt én waar nodig en mogelijk in het product verwerkt. 

 

Thiel in de Benelux

 

De Weijer Trailer Group in Deurne (NL) is de enige officiële importeur voor Nederland, België en Luxemburg. In een ruime showroom zijn de modellen te bezichtigen. Daarnaast beschikt men over een uitgebreide werkplaats en natuurlijk een bijhorend magazijn. Vakbewaam personeel staat garant voor alle onderhoudswerkzaamheden, (schade-) reparaties of montage van accessoires. Naast de verkoop vanuit Deurne is er een groeiend dealer netwerk, zodat u ook in uw omgeving een keuze kunt maken uit het leveringsprogramma.

Naast Thiel behoren o.a. de volgende merken tot de Weijer Trailer Group: